Gå til innhold

Våre merkevarer

Gilde 16 9

Gilde

Gilde er en ledende merkevare innenfor rødt kjøtt i Norge. Alle Gilde-produkter inneholder 100 prosent norsk kjøtt fra kvalitetssikrede gårdsbruk over hele landet. Gilde har vært et nasjonalt varemerke siden 1964 og har kjøttprodukter av svin, storfe og småfe og dekker alle døgnets måltider. 

Besøk gilde.no her

Prior 16 9

PRIOR

PRIOR er en av Norges mest kjente merkevarer, og nærmest synonymt med egg og hvitt kjøtt. PRIOR som merkevare ble etablert i 1977 og i dag tilbyr PRIOR en lang rekke produkter av kylling, kalkun og egg fra norske bønder. PRIOR tilbyr sunn og trygg mat som gir deg gode matopplevelser.

Besøk prior.no her

Terina 16 9

Terina

Terina er vår merkevare for hermetiserte ferdige retter og pålegg. Mange av produktene er basert på tradisjonsrik festmat fra Trøndelag som også er lettvint og godt til hverdags. Innherredsodd, trøndersodd og snurring er noen av produktene.

Les mer om Terina her

VIL Ti 16 9

Vilti

Vilti er et hermetisk produkt med kjøttboller i viltsaus. Klassikeren som tidligere het Joika fikk det nye navnet Vilti i 2021, men oppskriften er den samme som tidligere. Emballasjen er også endret fra metall til en mer klimasmart emballasje i kartong.

Les mer om Vilti her

Tronfjell 16 9

Tronfjell (Kun i proffmarkedet)

Tronfjell velhengt er navnet på vår spekeskinke av ypperste kvalitet. Skinka produseres i Tynset med råvarer av beste kvalitet, god tid og håndverkstradisjoner som strekker seg tilbake til jernalderen. Den tørre, friske fjellufta, som blåser over Tronfjell og ned mot Tynset, brukes aktivt i produksjonen. Tronfjell velhengt spekeskinke lagres i 24 mnd.

Besøk norturaproff.no og les mer om Tronfjell her

Liveche 16 9

Livèche (Kun i proffmarkedet)

Livèche er vår merkevare for en helt unik kylling med fantastisk smak og struktur. Kyllingene er av en saktevoksende rase og får et spesialtilpasset fôr som er tilsatt urten løpstikke. De lever i et rolig og tilrettelagt miljø på gårder i Østfold, og har et spesialkonstruert uteareal der de kan gå inn og ut etter eget ønske.

Besøk norturaproff.no og les mer om Livèche her

Ajour 16 9

Ajour (Kun i proffmarkedet)

Ajour er vår merkevare for ferdig tilberedte gryter. Produktene er skreddersydd til proffmarkedet med tilpasset emballasje, ingen løse etiketter og svært enkel tilberedning. Ajour-grytene leveres i sousvidepose og er smaksrike retter, laget etter tradisjonelle oppskrifter, med få ingredienser og lite tilsetningsstoffer.

Besøk norturaproff.no og les mer om Ajou her

Matboden 16 9

Matboden (Kun i proffmarkedet)

Vår økonomiserie, Matboden, tilbyr hverdagsprodukter til lavest mulig pris. Dette er prisgunstige alternativer som fortsatt beholder den gode smaken.