Gå til innhold

Møt noen av våre ansatte

Her kan du møte noen av våre ansatte og få et innblikk i hva de jobber med her i Nortura. De deler også hva slags utdannelse og tidligere erfaring de har.

Kenneth Hynne no035014 Foto Pal Engh 1

Kenneth Aastrøm Hynne, Fabrikksjef på Steinkjer

Kenneth har vært hos oss i en årrekke og har fått en lang og fyldig CV. I Nortura har han jobbet med mange og varierte oppgaver. Kenneth har tidligere vært kantineleder, avdelingsleder, HMS koordinator og HR-konsulent, før han i august 2023 ble fabrikksjef på fabrikken vår på Steinkjer.

-I Nortura får man muligheter, dersom man ønsker det. Nylig ble jeg oppfordret til å søke på Fabrikksjef-stillingen på Steinkjer, og dette er noe som kjennetegner Nortura; Vi heier på hverandre!

-Det er en kultur hvor man ønsker at andre skal lykkes. Jeg opplever at det er sterkt ønske om å få jobbe hos oss uansett hvilket nivå og hvor i karrieren man er. Det er noe med dette selskapet som gjør at folk vil være her.

Henriette Bergli Eriksen no035607 Foto Pal Engh

Henriette Bergli Eriksen, Markedssjef Langtidsholdbart

Henriette har jobbet som Produktsjef for mange ulike kategorier på marked og innovasjon i flere år. I 2021 ble hun Markedssjef for langtidsholdbart, et nytt og spennende satsingsområde i Nortura.

-Noe av det jeg liker aller best med rollen min, er muligheten til å få jobbe med hele verdikjeden fra A-Å. Vi skal bidra til økt vekst og er ansvarlige for alt fra strategi til ferdig produkt. Alle har et forhold til produktene våre, da vi jobber med noen av Norges sterkeste merkevarer innen mat.

-Samtidig er det flere ekstra lag i form av politiske og sosiale problemstillinger, verdiskapning i hele landet, norsk mat og landbruk, økt fokus på helse og ernæring, etikk og bærekraft. Her er man en del av noe større. Nortura er et selskap med fantastiske innovasjonsmuligheter, og det er alltid mange spennende prosjekter å jobbe med!

Annette Strom no035570 Foto Pal Engh

Annette Strøm, Kommunikasjon og merkevaresjef i PROFF

Annette har hatt flere roller i PROFF gjennom sin karriere i Nortura, der hun både har vært sterkt deltakende i å bygge opp profilen til Nortura PROFF som en ledende samarbeidspartner i B2B-markedet, samt utviklet spennende produktkonsepter og merkevarer.

-I Nortura er det gode muligheter for utvikling og videreutdanning. Jeg har tatt en rekke kurs, og sist tok jeg sertifisering i digital markedsføring. Jeg er definitivt ikke den samme personen som jeg var da jeg startet her som salgssekretær for 17 år siden.

-Vi har et utrolig godt arbeidsmiljø, og det så mange flinke folk som jobber her. Nortura er en fleksibel arbeidsplass som legger til rette for oss ansatte. Vi har også nettopp flyttet inn i skikkelig fine og sentrale lokaler! Jeg er stolt av at jeg fikk mulighet til å være del-prosjektleder i prosjektet som jobbet med nytt hovedkontor.

Harald Foggum no035583 Foto Pal Engh

Harald Foggum, Kundedirektør Rødt kjøtt

Harald er Kundedirektør for Rødt kjøtt med ansvaret for NorgesGruppen. Denne stillingen har han hatt siden 2019. Han er utdannet siviløkonom fra Norges handelshøyskole. Harald startet som KAM i 2012 og forvalter i dag milliardbudsjetter.

-En av grunnene til at jeg har blitt i Nortura så lenge, er at jeg har fått tildelt økt ansvar og utfordrende oppgaver hele veien. Stillingen slutter aldri å begeistre når jeg får mye ansvar. Nortura er et spennende selskap, som skiller seg ut ved å være en tung leverandør med en tydelig stemme i dialogen inn mot kjedene. Jeg liker å samhandle på flere arenaer, samtidig som jeg liker trykket og ansvaret som ligger i stillingen.

-Mitt beste tips er å gjøre den best mulige jobben der du sitter. Det jeg har lært så langt er at hvis du hele veien anstrenger deg for å levere over snittet, vil du alltid aspirere til en videre satsning. Liker du jobben din smitter det over på andre!