Gå til innhold

Studenter og nyutdannede

Vil du være med å forme fremtiden til norsk matproduksjon? Trigges du av et stort samfunnsoppdrag og store muligheter for faglig utvikling? Da bør du lese videre!

Nortura er en av Norges største matprodusenter, og hos oss vil du jobbe med to av Norges mest kjente merkevarer, Gilde og Prior. Vi er bondens selskap; et samvirke eid av omlag 17 000 norske bønder. I Nortura jobber vi hver dag for matglede, helse, bærekraft og verdiskaping over hele landet. Vi satser på innovasjon for å utvikle oss i en helsevennlig og bærekraftig retning, og fortsatt skape matglede og store verdier som forblir i Norge.

I Nortura har vi et stort spenn i ulike stillinger og mulige karriereveier, langs hele verdikjeden og over hele landet. Nortura tilbyr muligheter innen produksjon, økonomi, logistikk, IT, merkevarebygging, innovasjon, salg og mye mer.

Høres dette spennende ut? Se våre ledige stillinger eller send oss en åpen søknad her!

Laerlinger til nettside

Få jobb i Nortura som nyutdannet 

Hos oss møter du engasjerte medarbeidere og inspirerende ledere i et trygt og godt arbeidsmiljø. Som ansatt er det gode muligheter for

faglig utvikling. Nortura tilbyr konkurransedyktig lønn og goder. Vi har et eget introduksjonsprogram for nyansatte som gir deg informasjonen, støtten og opplæringen du trenger for å gjøre en god jobb.

Jobb som intern 

Flere studiesteder tilbyr studentene muligheten til å bygge praktisk arbeidserfaring som en del av studieløpet. Nortura tar imot interns innenfor de fleste av våre konsernområder, som finans, kvalitetssikring, mattrygghet, HR, logistikk, IT, innkjøp, prosjektledelse, salg, KAM og S&OP. Som intern i Nortura får du verdifull erfaring og en smakebit på hvordan det er jobbe med sterke merkevarer i den norske matindustrien.

Skriv bachelor eller masteroppgave for oss

Skal du skrive bachelor eller masteroppgave? Vi har mange spennende og relevante problemstillinger innen områder som økonomi og finans, HR, IT, innovasjon, marked, bærekraft, kvalitetssikring, mattrygghet, logistikk, innkjøp, prosjektledelse, salg, KAM, S&OP.

Har du lyst på internship eller vil skrive oppgave hos oss?

Supert!

Send oss en mail på norturahr@nortura.no som inneholder informasjon om hvor du studerer, hvilket studie og nivå i studiet(bachelor/master), fagområde for oppgave, tema for oppgave, tidsramme for skrivingen, og eventuelt en spesifisering av informasjon du måtte ønske fra oss.

Vær klar over at vi kun vurderer forespørsler som inneholder denne informasjonen. Vi tar kontakt når søknaden er vurdert av riktig fagavdeling hos oss.

Vi følger spesielt opp studenter ved NMBU, NTNU, NHH og BI. Følg også med på deres karrieresider for informasjon.

Vi har mange forskjellige yrker og stillinger. Hvis du trykker på lenken under kan du lese mer om hvordan det er å jobbe hos oss:

Du kan lese mer om hvordan det er å jobbe hos oss her

Vi er alltid på jakt etter flinke folk! I lenken under kan du se om vi har en ledig stilling som passer deg:

Se våre ledige stillinger her

Vi har ikke sommerjobber på hovedkontoret. Produksjonsstedene våre har sommerjobber, men du må kontakte fabrikken direkte.

Du finner en oversikt over våre produksjonssteder her

I Nortura har vi norsk som arbeidsspråk

Ja, det er et generelt krav.

Internship hos oss gjennomføres i høstsemesteret. Vi har ikke sommer-internship.

Undersøk studiestedet ditt når søkefristene foreligger. Vi anbefaler å være ute i god tid!

Du får ikke lønn som intern i Nortura