Gå til innhold

Jobb i Nortura

Forsyn deg av mulighetene i Nortura

Ønsker du å jobbe på en av Norges største og mest spennende arbeidsplasser? Vårt samfunnsoppdrag er å bidra til matsikkerhet i Norge, og vi skaper store verdier til glede for mange. Med førsteklasses råvarer fra norske gårder skal vi bidra til et bærekraftig kosthold til den norske befolkningen.

I Nortura finner du stor variasjon i type jobber; hele veien fra rådgiveren følger opp bonden via dyrebilsjåføren og kjøttfagarbeideren til selgere, produktutviklere, og markedsførere. Blant om lag 4500 ansatte har vi et stort spenn i oppgaver og stort fokus på mangfold. Nærmere 70 ulike nasjonaliteter er representert i arbeidsstokken.

Nortura er på matbordet i de tusen hjem til alle måltider - både hverdag og fest. Mange kjenner oss gjennom merkevarene Gilde og Prior, men mange spiser også maten vår på restauranter, cafeer og hoteller. 

Nortura har ambisiøse mål for en å være en av de mest bærekraftige, innovative og attraktive arbeidsplassene i landet. Som ansatt hos oss kan du bidra til å nå dette målet.