Pressesenter
Ved pressehenvendelser kontakt pressevakt: 992 93 070 (ikke SMS).


Marthine Haugen Petersen
Kommunikasjonsrådgiver
Epost: marthine.petersen@nortura.no
Telefon: 90503021


Kjell S. Rakkenes
Konserndirektør - Kommunikasjon, samfunnsansvar og bærekraft
Epost: kjell.rakkenes@nortura.no
Telefon: 905 52 956
Alle pressemeldinger

Energi- og transportkostnader svekker Nortura-resultatet
22.06.22

Gilde blir ny samarbeidspartner til langrennsjentene
09.06.22

Nortura forlenger avtale som hovedleverandør av rødt kjøtt til Forsvaret
07.06.22

Planlegger for ny biogass- og gjødselfabrikk på Jæren
02.06.22

Nortura legger frem en bærekraftstrategi for egg og kjøtt
20.05.22

Norturas første bærekraftrapport - Matforsyning for fremtiden
20.05.22

Rekordresultater for Nortura under NM i kjøttprodukter
13.05.22

Mye smak i årets grill- og sommersortiment fra Gilde og Prior
05.05.22

Først ut med grilla pålegg
03.05.22

Tare fra norskekysten: Forsker på kortreist og bærekraftig dyrefôr
02.05.22

Nortura inviterer til dialogmøte 20. mai: Norsk mat på naturens premisser – er Nortura på rett vei?
25.04.22

Ny pølsepakning reduserer plast med 65 prosent
21.04.22

Nortura økte antall Nøkkelhullsprodukter
20.04.22

Trine Hasvang Vaag gjenvalgt som styreleder
06.04.22

Nortura pakker mer enn 15 millioner egg til påsken
06.04.22

Kjell S. Rakkenes valgt inn i styret til UN Global Compact Norge
24.03.22

Statsministeren besøkte framtidas mønsterbruk
22.03.22

24 gode grunner til å velge norsk mat
17.03.22

Nortura og Ytterøykylling sammen om nytt slakteri i Trøndelag
16.03.22

PRIOR velger WAL - Sammen skal de skape vekst
11.03.22

Nortura tilbakekaller pålegg
11.03.22

Topplinjevekst og stabil EBITDA-utvikling – utbetaler 100 mnok til eierne i utbytte
09.03.22

Fremtidens matindustri trenger kvinner
08.03.22

Gildes største pølselansering noensinne
23.02.22

Merkevaren Gilde får nytt design
21.02.22

Felleskjøpet utvider satsingen på salg av kvalitetsmat fra Nortura og Tine
14.02.22

Startskudd for mer moderne spekematproduksjon
26.01.22

Nortura blir deleier i Steinsland & Co
24.01.22

Bygger en mer moderne matindustri
19.01.22

Vibeke Lamark blir fabrikksjef på Nortura Forus
18.01.22

Norturas anlegg er i drift igjen
05.01.22

Nortura med i dyrevelferdsprogram for storfe
01.01.22
Oppdatering på dataangrep
31.12.21
Oppdatering på dataangrep
30.12.21
Oppdatering på dataangrep
29.12.21
Oppdatering på dataangrep
28.12.21
Oppdatering på dataangrep
27.12.21
Oppdatering på dataangrep
26.12.21
Oppdatering på dataangrep
25.12.21

Oppdatering på dataangrep
23.12.21

Nortura blir ny hovedleverandør for hvitt kjøtt og egg til Forsvaret
14.12.21

Prior vil gradvis innføre ny kyllingrase i dagligvare
13.12.21

Klimakalkulatoren utvider med nye produksjoner og funksjoner
01.12.21

Automasjon skal gjøre den nye Nortura-fabrikken i Tønsberg mer driftseffektiv
26.11.21

Sterk salgsøkning i årets lammesesong
25.11.21

Felleskjøpet utvider satsingen på salg av kvalitetsmat fra Nortura
23.11.21

Julemattrender og tradisjoner fra Gilde og Prior
17.11.21

Bransjesamarbeid reduserer soya i kyllingfôret med 75 prosent
08.11.21

Nortura er stolt samarbeidspartner med Matprisen 2021
22.10.21

Inntekts- og lønnsomhetsvekst for Nortura i andre tertial 2021
19.10.21

Nortura-styret vedtar framtidsrettet omstilling for å styrke konkurransekraft og øke bondeinntekten
19.10.21

Gilde i toppen hos norske forbrukere
22.09.21

Enkle, sunne og gode høstnyheter fra Gilde og Prior
19.09.21

Nortura tilbakekaller panerte varer og posteier
08.09.21

Lars Gunnar Johnsen (52) ansatt som konserndirektør for rødt kjøtt
08.09.21

Norturas første dyrebil på biogass
06.09.21

Godt sommersalg for Nortura
02.09.21

Nortura og Mære Landbruksskole skal utvikle et mer bærekraftig storfekjøtt
31.08.21
