Små eller store dyr, mange eller få – det spiller ingen rolle: Når vi mennesker tar ansvar for dyr, er det vår krystallklare plikt å sørge for at de har det bra! Selv om dyra er alet opp for å bli mat, skal de behandles med omsorg og respekt. Og takknemlighet.
For oss som jobber i Nortura er dette akkurat like viktig som for de aller fleste gode mennesker i dette landet.
Hovedsaker
Alle artikler om temaet

Møt eggprodusenten: Fornøyde høner gir fine egg
16.12.20

Nortura og Prior leverer trygg mat
20.10.20

Dyrevelferdsprogram for kylling - hva er det?
20.10.20

Informasjon om ulike typer slaktekylling
11.09.20

Fjørfehold i Norge
01.03.20

Storfehold i Norge
01.03.20

Småfehold i Norge
01.03.20

Svinehold i Norge
01.03.20

Eggproduksjon i Norge
01.03.20

Vi skal være Norges mest bærekraftige matprodusent
14.02.20

7 gode grunner til å velge norsk svin
09.12.19

8 grunner til å velge norsk lam og sau
07.05.19

10 gode grunner til å velge norsk storfe
02.11.18

Nortura tar grep for å sikre god dyrevelferd
24.09.18

Nortura løfter dyrevelferden til Gilde-grisen
17.09.18

Nå får alle kyllinger fra Nortura og Prior bedre dyrvelferd
26.10.17

Dyrehelse på gården
01.01.16

Dyretransport
01.01.16

På slakteriet
01.01.16

Lite medisiner i norsk landbruk
01.01.15
Visste du at?
I Norge gis det minimalt med antibiotika, bare når dyret trenger det på grunn av sykdom, aldri forebyggende. Dette er svært ulikt mange andre land, der antibiotika brukes som føre var-medisin.
Faktisk går kun cirka 10 prosent av all antibiotika til husdyr, resten til mennesker. I resten av verden er bildet nesten omvendt.