Hopp til innhold

Jobb i Nortura

Jobb i Nortura

Er du pølsemaker, økonom eller mekaniker? Veterinær, sjåfør eller markedsføringsekspert? I Nortura finner du stor variasjon i type jobber; hele veien fra rådgiveren på bondegården, via sjåføren på dyrebilen og kjøttfagarbeideren på fabrikken, til selgeren ute i butikkene. Uansett hvilken stilling du er ute etter, kan vi by på et godt arbeidsmiljø og gode sosiale ordninger. Og ikke minst; store muligheter for faglig utvikling og ulike karriereveier - over hele landet.

Lærling - utdanning med lønn

Det er et stort behov for fagarbeidere i kjøttbransjen, og etterspørselen vil fortsette å øke i årene fremover. Samtidig vil vi gjerne rekruttere lokal ungdom til fabrikkene våre. Så hvorfor ikke ta en utdannelse som gir deg fagbrev eller svennebrev i et fremtidsrettet og tradisjonsrikt yrke?

Lærlingplasser

Jobb i hjembygda

Vi liker lokale krefter. Krefter som kan hjelpe oss med produksjonen ved anleggene våre rundt om i landet, og dermed også bidra til verdiskapingen i lokalsamfunnet. Det gjør ingenting om du er ung og ikke har så mye arbeidserfaring. Hos oss er det muligheter for både ufaglærte produksjonsarbeidere, lærlinger og erfarne fagfolk.

jobb i hjembygda