Gå til innhold

Lærling i Nortura

Vil du jobbe med noen av Norges mest kjente merkevarer - og samtidig være med å forme fremtidens matindustri? Nortura har mange ulike lærlingeplasser i en stor og spennende matindustri i sterk utvikling. Hos oss kan du velge mellom ulike fag på produksjonssteder over hele landet. 

Lyst til å bli lærling?

Lærling Kim

Slik kan du bli lærling i Nortura: I de fleste yrker er det opplæringskontorene som står for formidling av læreplasser, mens våre produksjonsanlegg gjennomfører rekrutteringen. Kom og bli lærling hos oss! Ta kontakt med rådgiver på skolen din eller opplæringskontoret for det aktuelle faget i ditt fylke.

Søk her

Som lærling hos oss får du lønn i læretiden, god opplæring og tett oppfølging. Nortura har et godt arbeidsmiljø du som lærling blir en del av. Vi legger til rette for personlig og faglig oppfølging og du får mulighet til å bli med på å forme fremtidens matindustri.

Nortura har lærlingeplasser på 12 ulike områder: slakter, skjærer, pølsemaker, industriell matproduksjon, produksjonsteknikk, faglaborant, industrimekaniker, industrirørlegger, automasjonsmekaniker, logistikk, institusjonskokk og yrkessjåførfaget.

Som lærling hos oss kan du være med å lage produkter som er godt kjent i Norge: Gilde og Prior er norsk kjøtt og egg som tåler konkurranse fra det beste i verden. Vi jobber hver dag for matglede, helse, bærekraft og verdiskaping - og vi trenger faglært arbeidskraft for å få dette til!

Møt noen av våre lærlinger

Kalkun skjæring Foto Øivind Haug

Nortura satser på lærlinger for å utvikle gode fagfolk. Bli med inn og bli kjent med Kjersti og Kim.

Les mer...

Du kan lese mer om fagene våre på Vilbli.no

Les mer...