Gå til innhold

Vibeke Lamark blir fabrikksjef på Nortura Forus

Vibeke Lamark tar over som stedlig fabrikksjef på Nortura Forus fra 1. februar. – Jeg gleder meg til å ta fatt, det blir som å komme hjem igjen, sier Lamark.

Vibeke Lamark

Vibeke Lamark kjenner anlegget godt etter om lag ti år som fabrikksjef. Vibeke Lamark har i dag fabrikkansvar for Nortura Egersund, Nortura Sandeid og Nortura Førde, og har jobbet med blant annet store konsernoppgaver som implementering av nytt datasystem SAP på alle fabrikker.

-Jeg gleder meg til å ta fatt på arbeidet og har et stort hjerte for Nortura Forus, som er min hjemme-lokasjon. Her kjenner jeg alle avdelinger og de fleste ansatte. Jeg har selv jobbet i hver eneste avdeling på anlegget fra slakting til pakking. Nå kommer jeg på sett og vis hjem igjen, sier Lamark.

Nortura Forus skal driftes i en periode med store omstillinger fram til anleggets aktiviteter er overført til andre fabrikker i konsernet.

-Jeg er veldig glad for at Vibeke Lamark har takket ja til oppgaven som handler om å få til en så god omstilling som overhodet mulig for både medarbeidere og for Nortura som konsern, samtidig som det skal driftes godt, sier Konserndirektør for produksjon, Lisbeth Svendsen.

-Min første oppgave blir å overta daglig drift, samtidig få til en god prosess fremover slik at alle blir godt ivaretatt, sier Vibeke Lamark.

Tidligere fabrikksjef Olav Tandberg har søkt nye utfordringer utenfor konsernet. Nortura takker Olav Tandberg for meget god jobb.