Gå til innhold

Produktnyheter fra Nortura: Gode og smakfulle nyheter fra både Gilde og PRIOR

Til årets første lanseringsvindu kommer Nortura med seks spennende og smakfulle nyheter: Slakterens Beste kjøttboller fra Gilde og Crispy sticks fra PRIOR. I tillegg lanseres løvtynn grillet kyllingfilet fra PRIOR og to nye smaker i serien Gilde Turmat.

Nortura L1 2024 Samlebilde no036538

Gildes beste kjøttboller noensinne

Kvalitet er stikkordet når Gilde slår på stortrommen og lanserer en helt ny serie med kjøttboller. Produktet har fått navnet Slakterens Beste kjøttboller, og oppskriftene og inspirasjonen er utviklet i samarbeid med Gildes dyktige samarbeidspartnere på Kokkelandslaget. Nyheten Slakterens Beste kjøttboller kommer i to varianter: Italiensk krydder og parmesan, samt sopp, løk og parmesan.

-Disse kjøttbollene er møysommelig utviklet med førsteklasses ingredienser. Vi har brukt mye tid og ressurser til å påse at vi får en optimal blanding av storfe og svinekjøtt som gjør konsistensen ekstra saftig og god – resultatet er våre beste kjøttboller noensinne!, sier markedssjef i Gilde, Karina Solheim.

I den nye emballasjen ligger kjøttbollene i pappskål som er overtrukket med klar plast, slik at forbrukerne kan se produktene. På emballasjen finner man en QR-kode som gir tilgang til inspirerende oppskrifter for utstrakt bruk av kjøttbollene.

-Når man skanner koden får man oppskrifter på pizza, tapas, pasta med mer, der kjøttbollene kan spille en sentral eller en viktig bi-rolle. Hver av de to variantene kan by på tre oppskrifter i tre ulike vanskelighetsgrader, som er nøye utvalgt og utprøvd, sier Solheim.

Møter forbrukernes behov

De nye kjøttbollene kommer i 400 grams forpakninger, dette for å møte forbrukernes og markedets behov:

-For Gilde er det utrolig viktig å tilfredsstille de aktuelle behovene hos forbrukerne. All innsikt viser til at innen 2030 så vil det være flere husholdninger med en eller to personer enn det vil være husholdninger med flere. Vi håper at de nye kjøttbollene beriker folks smaksopplevelser og vi er spente på hvordan de blir mottatt av forbrukerne, avslutter Solheim.

To nyheter i Gilde Turmat-serien

I tillegg til disse nyhetene introduserer Gilde også to praktiske og næringsrike måltidsløsninger for turgåere og friluftsentusiaster, nemlig Gilde Turmat Havregrøt og Gilde Turmat Tacogryte. Disse ferdiglagde måltidene er ideelle for forbrukere som ønsker et smakfullt og næringsrikt alternativ mens de er på farten, og tilbyr enkel tilberedning og god smak uansett hvor eventyret tar dem. Alt man trenger å gjøre er å tilsette varmt vann.

-Nyhetene er 300 gram når de er ferdig tilberedt, og egner seg derfor perfekt som frokost eller lunsj. De fleste som går på tur, går ofte noen timer på dagen og spiser middag når man kommer hjem og har derfor behov for et lunsjmåltid. Med disse linjeutvidelsene til serien kan vi tilby alternativer både til frokost, lunsj og middag i løpet av en dag ute på tur!, sier Markedssjef for Langtidsholdbart, Henriette Bergli Eriksen.

Smakfulle nyheter fra PRIOR

PRIOR lanserer to spennende nyheter til årets første lanseringsvindu. Den første er PRIOR Crispy Sticks. Dette er friterte sticks som passer perfekt til et lettvint, raskt og smakfullt måltid – enten som snacks, lunsj eller middag. PRIOR Crispy Sticks består av kyllingfilet og en smakfull tex-mex kryddermiks, og kommer i en innovativ papp-emballasje.

-Dette er kosemat og passer perfekt til snacking. Måltidsdøgnet har over tid endret seg der snacking har blitt mer populært – spesielt hos de yngre. Vi synes det er spennende å gjøre flere slike produkter tilgjengelige i dagligvarebutikkene, sier produktsjef i PRIOR, Vera Ødegaard.

Produktet er raskt og lettvint å tilberede, og trenger kun noen minutters oppvarming i en stekepanne eller airfryer.

-Her kan man lage et raskt, enkelt og smakfullt måltid for eksempel til fredagskvelden. Produktet passer utmerket med en god dipp, eller i en wrap til tacomiddagen. Her er det mange måter å bruke produktet på. På emballasjen finner man en QR-kode som gir gode oppskrifter og tilberedningstips på prior.no, sier Ødegaard.

PRIOR lanserer også påleggsfavoritten Løvtynn Kyllingfilet.

-PRIOR Løvtynn Kyllingfilet Grillet er tynnskårede skiver av kyllingfilet som er grillet på åpen flamme, noe som gir grillskorpe og en ekstra smakfull opplevelse. Pålegget er både magert og proteinrikt, og passer like godt på matpakken som til en ekstra god helgefrokost, avslutter Ødegaard.

Alle de nye produktene er nå tilgjengelige i dagligvarebutikker over hele landet. For mer informasjon, vennligst besøk Gilde og PRIORs) offisielle nettsider eller kontakt Nortura direkte.

Oversikt nyheter:

-Gilde Slakterens beste Kjøttboller med Italiensk krydder og parmesan 400g

Tilgjengelig hos NorgesGruppen og Coop

-Gilde Slakterens beste Kjøttboller med sopp, løk og parmesan 400g

Tilgjengelig hos NorgesGruppen og Coop

-Gilde turmat havregrøt 300g

Tilgjengelig hos Coop

-Gilde turmat tacogryte 300g

Tilgjengelig hos Coop

-PRIOR Crispy Sticks 230g

Tilgjengelig hos NorgesGruppen

-PRIOR Løvtynn Kyllingfilet Grillet 110g

Tilgjengelig hos NorgesGruppen og Coop

Relansering:

-PRIOR Salatkjøtt 200g

Tilgjengelig hos NorgesGruppen