Gå til innhold

Nyheter fra Gilde og Prior

Kjøttdeig med grønnsaker, burger av sau og servelami er noe av det som nå kommer i butikk.

Nyheter februar 2020

Uke 8 er det første av årets tre såkalte lanseringsvinduer i dagligvarebutikkene. Kanskje har du allerede sett at det har dukket opp noen nye produkter i butikkhyllene? Denne uken fylles det opp med mer og flere spennende nyheter!

Kjøtt + grønt = sant

Fra Gilde kommer en ny serie kjøttprodukter tilsatt grønnsaker; Gilde Kjøtt og grønt kjøttdeig med kidneybønner, paprika og kikerter, Gilde Kjøtt og grønt pølser med erteprotein og Gilde Kjøtt og grønt pølser med bønner purreløk, linser og løk. Pølsene inneholder 30 % grønnsaker og nesten 20 % mindre fett enn andre spesialpølser av kjøtt. Kjøttdeigen inneholder 50% grønnsaker og nesten 50% mindre fett enn vanlig kjøttdeig.

- Majoriteten av de som er opptatt av å spise mer grønnsaker spiser også kjøtt. Derfor tror vi at disse produktene vil appellere til mange. Med vanlige middagsprodukter som pølser og kjøttdeig blir det veldig enkelt å få i seg mer grønt, sier kommunikasjonsrådgiver i Nortura, Marthine Haugen Petersen.

Sau på menyen

Mange så Christer Rødseth lage burger av sauekjøtt på NRKs Matsjokket i høst. Nå lanserer Gilde sin egen fåreburger med mynte, hvitløk og rosmarin. I tillegg kommer Gilde fryst fårikålkjøtt av får i flere butikker.

- Det siste halvåret har vi økt salget av sauekjøtt, og vi gleder oss til å presentere flere spennende nyheter i året som kommer, sier Petersen.

Nye påleggsfavoritter?

I påleggsdisken kommer det fire nyheter fra Gilde. Gilde Servelami er en spennende hybrid; mild servelat med biter av salami! Gilde Biffpålegg med pepper er et saftig biffpålegg av storfe mørbrad. I tillegg kommer Gilde Krydderskinke som løvtynn og en ny mild og god salami for hele familien – Gilde Familiens salami.

Kylling på 1-2-3

Prior sine produkter skal gjøre det lett å spise sunt, og nyhetene Prior Kyllingpinner og Prior Spiseklar lårfilet, gjør nettopp det. Prior Kyllingpinner er panerte, saftige og smakfulle, og skal kun varmes opp. Prior Spiseklar lårfilet er uten skinn og ben, og marinert med røkt paprika. Kyllingbitene er ferdigstekte og helt spiseklare.

- Kyllingpinnene er perfekte å bruke i wraps, mens kyllingbitene kan for eksempel legges rett i en salat eller brukes i pasta eller på pizza, sier Petersen.

Smakfulle middagspølser

«Hvis du ikke vet hva du har lyst på.. Har du sannsynligvis lyst på pølser» - Til alle som kjenner seg igjen i dette har Gilde laget to nye middagspølser; Gilde Middagspølse gulost og cheddar og Gilde Middagspølse chorizo. Pølsene kan både stekes og grilles!