Gå til innhold

Nortura inviterte til dialog om bærekraft på Arendalsuka

Tirsdag 17. august inviterte Nortura til dialogmøte om temaet «Kjøttproduksjon og bærekraft: veien videre» på Arendalsuka. Det var første gang Nortura hadde arrangement på Arendalsuka.

Panel ink Kjell

Denne høsten vil Nortura lansere sin første bærekraftstrategi. Som en del av arbeidet med utviklingen av bærekraftstrategien har Nortura utarbeidet en vesentlighetsanalyse som har hjulpet selskapet til å prioritere områder hvor innsatsen gir mest effekt for både samfunnet og selskapet. ​ Under arrangementet presenterte Nortura resultatene fra analysen og de prioriterte bærekraftsområdene for selskapet. Det ble så invitert til en åpen dialog om våre valg, om Nortura er på rett vei, og om vi har prioritert de riktige bærekraftsmålene.

Kjell og Cecilie

-

Leder av bærekraft i Nortura, Cecilie Hultmann delte analysen, mens konsernsjef i Nortura, Anne Marit Panengstuen, hadde dialog med Kim Gabrielli, direktør UN Global Compact Norge, Arne Bardalen, spesialrådgiver Nibio, og Anja Bakken Riise, leder, Framtiden i våre hender. Kjell S. Rakkenes, konserndirektør - Kommunikasjon, bærekraft og samfunnsansvar i Nortura var moderator.