Gå til innhold

Nå er høstnyhetene i butikk

Mindre tilberedning og mindre matsvinn er stikkord for de nye produktene fra Gilde og Prior.

Nyheterl32019

Hverdagen har innhentet oss og mange ønsker enkle løsninger i matveien. Produktnyhetene fra Gilde og Prior er raske å tilberede, uten at det går på bekostning av smak – heller tvert imot.

Prior ekstra saftige kyllingfileter for mikro

Prior kyllingfileter for mikro er en ny og praktisk måte å tilberede kyllingfileter på, og resultatet blir supersaftig. Pakningen består av to ferske kyllingfileter som ligger i hvert sitt adskilte rom, ferdig krydret med salt og pepper. Man kan klippe av den ene og den andre er fortsatt i tett emballasje.

– Ofte trenger man bare en kyllingfilet, men når man åpner en pakke reduseres holdbarheten på de andre filetene samtidig. Dessverre hender det nok at filetene som er til overs ikke blir spist i tide og havner i søpla. Derfor håper vi at denne nyheten kan bidra til å redusere matsvinn. Produktet er perfekt for husholdninger på en eller to personer og alle som trenger næringsrik og sunn mat i en fei, sier kategorisjef i Nortura Kjersti Sørby.

– Stikk noen hull i pakken, legg kyllingfileten i mikrobølgeovnen på full styrke i fire minutter, ta den ut og la den hvile et par minutter. Klipp opp pakken og du har en ferdig tilberedt supersaftig kyllingfilet!

Prior løvtynn kyllingfilet

Når det kommer til pålegg har hvitt kjøtt hatt den største veksten i dagligvarehandelen og det samme gjelder segmentet løvtynt pålegg. Sørby har derfor stor tro på nyheten Prior løvtynn kyllingfilet.

– Vi tror at mange vil sette pris på denne nyheten – et smakfullt pålegg når du vil unne deg noe ekstra godt, enten det er mandag eller søndag, sier hun.

Gilde ferske middagsretter med saus

Fra Gilde kommer nyhetene Gilde Norske kjøttkaker & fersk brun saus og Gilde Svenske kjøttboller & fersk fløtesaus. Dette er en ny produktserie med ferske middagsretter med smaksrike sauser laget fra bunnen av fløte, brunost og storfekraft. Sausene ligger i adskilte poser og kan enten varmes i en kjele eller sammen med kakene og bollene i aluminiumskålene de kommer i.

– Vi vet at nordmenn er glade i kjøttkaker og kjøttboller, men mange synes det er vanskelig å lage gode sauser. Disse produktene gjør med andre ord hverdagen litt enklere. Tilsett poteter og valgfrie grønnsaker og du har en ordentlig god hverdagsmiddag, sier kategoridirektør i Nortura Bente Kittelsrud.