Gå til innhold

Hvit jul med Prior

Nordmenn spiser over dobbelt så mye kylling nå som for 12 år siden, men når julehøytiden kommer, kan hvitt kjøtt likevel gå litt i glemmeboken. Med flere smakfulle produkter, skal Prior gjøre det lett å velge sunnere alternativer til advent og jul.

Hvit Jul gruppebilde 018055220a636b648c819537293bbb96

Nyttårskalkun har blitt tradisjon og egget hører med til både bakst og brunsj, men ellers er nok ikke hvitt kjøtt det man først forbinder med jul. Det ønsker Prior å gjøre noe med. I år lanseres for første gang en helt ny serie med juleprodukter fra Prior.

Magert, men smakfullt

Elin Prangerød jobber som kategoridirektør for hvitt kjøtt og egg i Nortura. Hun har tro på at det hvite kjøttet kan få en større plass i julefeiringen.

- I forbindelse med jul blir det mange store måltider. Selvfølgelig er det lov til å kose seg litt ekstra på denne tiden av året, men mange kjenner nok på at det kan bli mye fet mat. Prior har derfor utviklet det nye konseptet Hvit jul, med flere magre, men likevel smakfulle, alternativer til julematen.

Til alle anledninger

Prior Hvit jul har produkter til alle julens anledninger. Fra enkle måltider til en hektisk førjulstid til tilbehør til den tradisjonelle julemiddagen.

- Jeg vet at mange er glade for at Prior julepølse endelig er tilbake i butikkhyllene. Denne har vært ute av sortiment de siste årene, og vi har fått mange henvendelser fra folk som har savnet produktet, forteller Prangerød.

I tillegg til julepølse lanserer Prior enda et alternativt tilbehør til julemiddagen, nemlig Prior medisterkaker.

- Både julepølsen og medisterkakene har de tradisjonelle smakene vi kjenner, men de er laget av kylling og kalkun, sier Prangerød.

Til julemiddager hvor hvitt kjøtt skal spille hovedrollen tilbyr Prior en premium hel kalkun, marinert kalkunbryst, naturell kalkunfilet, hel julekylling og julewiener.

- Prior premium hel kalkun, kommer fra en utvalgt gård i Larvik, og er perfekt for nyttårsbordet, mens Prior julewiener er en enkel middag til hektiske dager i førjulstiden, sier Prangerød, og legger til:

- Wienerpølsene våre inneholder 40 prosent mindre fett enn vanlige pølser, så dette er absolutt et sunnere alternativ.

Til julens frokoster og brunsjer lanserer Prior det nye pålegget julefilet av kalkun, som kommer i store skiver. I tillegg kommer Prior med en storpakning med 20 egg.

Priors hvite jul finner du i Norgesgruppens butikker. Oppskrifter og inspirasjon finner du på Prior sine nettsider: https://www.prior.no/konsept/hvit-jul