Gå til innhold

Gilde i toppen hos norske forbrukere

YouGov lanserte i dag sin liste over Norges beste merkevarer innen dagligvaren. Over 350 merkevarer er undersøkt og Gilde havnet på en solid 3. plass. Prior er også representert på topplisten med en 8. plass.

Gilde bilde1

- Det er utrolig gøy at Gilde ligger så høyt hos norske forbrukere. Vi streber hver dag etter å levere de beste kvalitetsproduktene fra den norske bonden og dette er en annerkjennelse av at vi lykkes med arbeidet, sier markedsdirektør i Gilde Nina Rishovd Stavenæs.

Rangeringen er basert på gjennomsnittscore av seks ulike parametere: kvalitet, generelt inntrykk, verdi for pengene, anbefaling, omdømme og kundetilfredshet. YouGov intervjuer 100 personer hver dag som er representative for den generelle befolkningen, og spør om deres holdninger til forskjellige merkevarer. Gilde har vært representert høyt på listen i flere år, i fjor med en score på 33,6 poeng mot 34,1 poeng i år.

Markedsdirektøren takker norske forbrukere for tilliten gjennom flere år:

- Vi må takke forbrukerne som fortsetter å velge oss. Vi er utrolig stolte av resultatet og vi fortsetter å arbeide hver dag for å beholde denne tilliten!

Du kan lese mer om rangeringen her