graphic-element-nortura

Nortura inviterer til dialog -Kan kjøtt produseres bærekraftig?

30.05.22 - kl. 20:38

Nortura har lagt frem en helhetlig strategi for en mer bærekraftig egg- og kjøttproduksjon i Norge. Nå samler vi en rekke viktige aktører i samfunnsdebatten om bærekraft og mat til dialog om våre veivalg.

282246952 10166565098445602 881322603459095009 n
280952839 10166565098540602 1832051037247708506 n
281736264 10166565098460602 2518825966883350927 n
283147943 10166565079295602 4260552378531570042 n

Nortura skal i tiden fremover avholde en rekke dialogmøter der vi vil presentere vår nye bærekraftstrategi og be om innspill til våre valg og prioriteringer. Gjennom dialog står vi bedre rustet til å finne stabile og bærekraftige løsninger for fremtidens kjøtt- og eggproduksjon.

Våre dialogmøter:

  • 20. mai: Norsk mat på naturens premisser – er Nortura på rett vei?
  • 17. august - Arendalsuka: Program kommer
  • September: Klima vs. dyrevelferd
  • November: Klima vs. natur

Disse skal vi prate med:

  • Espen Barth Eide, Klima- og miljøminister

  • Anja Bakken Riise, Leder av Framtiden i Våre Hender

  • Live Kleveland, Kommunikasjonsleder i Dyrevernalliansen

  • Julie Rødje, Leder av Spire

  • Sverre Lang-Ree, Prosjektleder i Geno og bonde

  • Kim N. Gabrielli, Direktør for UN Global Compact Norge

  • med flere..


Se opptak fra dialogmøtene her!

«Jeg og regjeringen er tilhengere av å produsere mest mulig av maten vi trenger i Norge. Men vi må sørge for at vi i partnerskap blir mer bærekraftige.»

Klima- og miljøminister, Espen Barth Eide under Norturas første dialogmøte.


Last ned vår bærekraftstrategi her

Last ned vår bærekraftrapport her

Veien mot 2050
Mari Hagerup

Mari Hagerup

Kommunikasjonssjef

Epost: mari.hagerup@nortura.no

Telefon: 920 46 088