6 middagstips fra våre trofaste VILTi elskere
21.09.21 - kl. 11:38
21.09.21 - kl. 11:38
Vi snakket med de trofaste tilhengerne av VILTi og spurte om de beste middagstipsene
Oppskrift 1
Stek purre, løk, potet og kålrabi. Bland så dette opp i VILTien. Serveres med tyttebær og brokkoli.
Oppskrift 2
I gryten med VILTi tilsetter du erter som har ligget i vann fra dagen før, en ilten boks tomatpure, litt hakket persille, litt pepper og en skvett portvin.
Oppskrift 3
I gryten med VILTi tilsetter du 1 dl matfløte, 5-6 skiver ekte geitost, 1 ts soyasaus, 1 liten boks sjampinjong og 150 gr frosne erter. Serveres med kokte poteter og brokkoli.
Oppskrift 4
I gryten med VILTi tilsetter du litt fajitas krydder, jalapenos, mais, sjampignon, løk og hvitløk samt evt litt cayennepepper.
Oppskrift 5
Fres vårløk og østerssopp i olje. Kok brokkoli i 3 minutter og sil av vannet. Bland salt, pepper, frosne tyttebær i en boks VILTi. Varm godt opp og server med tagliatelle eller ristet loff.
Oppskrift 6
Legg artisjokkhjerter i en ildfast form. Hell over 1 boks med VILTi. Legg på noen klatter sæterrømme og dekk det hele med gratineringsost. Stekes i ovnen ved 200gr til osten er gylden. Serveres med grønne erter og kokt ris.
Oppskrift 7 Nils Nordskaar, VILTis' far, har sin egen favoritt:
En pakke med VILTi varmes forsiktig i sausen, tilsett litt rømme og/eller fløte. Server mandelpoteter og rørte tyttebær til. Ønsker du mer viltsmak kan du tilsette litt brunost i sausen.