graphic-element-nortura
Joikakaker no015347

6 middagstips fra våre trofaste VILTi elskere

21. sep. 2021

Vi snakket med de trofaste tilhengerne av VILTi og spurte om de beste middagstipsene

Oppskrift 1

Stek purre, løk, potet og kålrabi. Bland så dette opp i VILTien. Serveres med tyttebær og brokkoli.


Oppskrift 2

I gryten med VILTi tilsetter du erter som har ligget i vann fra dagen før, en ilten boks tomatpure, litt hakket persille, litt pepper og en skvett portvin.


Oppskrift 3

I gryten med VILTi tilsetter du 1 dl matfløte, 5-6 skiver ekte geitost, 1 ts soyasaus, 1 liten boks sjampinjong og 150 gr frosne erter. Serveres med kokte poteter og brokkoli.


Oppskrift 4

I gryten med VILTi tilsetter du litt fajitas krydder, jalapenos, mais, sjampignon, løk og hvitløk samt evt litt cayennepepper.


Oppskrift 5

Fres vårløk og østerssopp i olje. Kok brokkoli i 3 minutter og sil av vannet. Bland salt, pepper, frosne tyttebær i en boks VILTi. Varm godt opp og server med tagliatelle eller ristet loff.


Oppskrift 6

Legg artisjokkhjerter i en ildfast form. Hell over 1 boks med VILTi. Legg på noen klatter sæterrømme og dekk det hele med gratineringsost. Stekes i ovnen ved 200gr til osten er gylden. Serveres med grønne erter og kokt ris.

Oppskrift 7 Nils Nordskaar, VILTis' far, har sin egen favoritt:

En pakke med VILTi varmes forsiktig i sausen, tilsett litt rømme og/eller fløte. Server mandelpoteter og rørte tyttebær til. Ønsker du mer viltsmak kan du tilsette litt brunost i sausen.

Kontaktperson