graphic-element-nortura
Nortura Hærland 1133381

Lærlinger i Nortura

Vil du være med å forme fremtidens matindustri?

Nortura tilbyr lærlingeplasser i en spennende matindustri i sterk utvikling, med læreplasser i mange ulike fag over hele landet. Som lærling hos oss får du lønn i læretiden, god opplæring og tett oppfølging. Nortura har et godt arbeidsmiljø som du som lærling blir en del av. Vi legger til rette for personlig og faglig oppfølging og du får mulighet til å bli med på å forme fremtidens matindustri.

Nortura er eid av norske bønder. Våre produkter som bl.a. er merket med Gilde og Prior er norsk kjøtt og egg som tåler konkurranse fra det beste i verden. Vi jobber hver dag for matglede, helse, bærekraft og verdiskaping og har behov for faglært arbeidskraft for å få dette til.

Nortura har lærlingeplasser på 12 ulike områder: slakter, skjærer, pølsemaker, industriell matproduksjon, produksjonsteknikk, faglaborant, industrimekaniker, industrirørlegger, automasjonsmekaniker, logistikk, institusjonskokk, yrkessjåførfaget.

Du kan lese mer om fagene på Vilbli.no

Slik kan du bli lærling i Nortura:

I de fleste yrker er det opplæringskontorene som står for formidling av læreplasser, mens våre produksjonsanlegg gjennomfører rekrutteringen.

Nortura har anlegg i hele Norge, så mulighetene er mange hvis du er fleksibel. Se oversikt over våre produksjonsanlegg her.

Vil du bli lærling, ta kontakt med rådgiver på skolen din eller opplæringskontoret for det aktuelle faget i ditt fylke.