Hopp til innhold

Glad i folk og kjøtt

Glad i folk og kjøtt

Fabrikksjef Therese Ryan er stolt over å jobbe med norsk mat. Også får hun lov til å jobbe med det hun synes er aller mest spennende; folk og kjøtt.

Er egentlig nordmenn særlig glad i pølser?

–Vi er så glad i pølser, smiler Therese. Og her på Nortura Tønsberg lager vi de fleste av dem. Vi er nemlig Norges største pølsefabrikk, og de eneste som lager storselgeren grillpølser. Også lager vi all fersk leverpostei, og det er vi også veldig stolte av, sier Therese.

Hvordan skaper dere et godt arbeidsmiljø på en så stor bedrift?

–Det er først og fremst de ansatte her som skaper det fine miljøet. Jeg møter blide folk som er fleksible og alltid villige til å ta i et tak, for eksempel når det trengs litt ekstra innsats for å få levert nok pølser til påske, forteller Therese.
Folk er litt frampå og er aldri redde for å komme med innspill når jeg viser meg ute på anlegget. Det synes jeg er bra, sier hun.