Hopp til innhold

Super arbeidstid

Super arbeidstid

Stig Trøbakk er utdannet butikkslakter. Det betyr at han kan jobbe både som kokk og skjærer. Han har jobbet som kjøttskjærer på Nortura Steinkjer i femten år, og synes at arbeidstida er super.

Som kjøttskjærer sier det seg jo at det blir mye skjæring, men hvordan er det med varisjon?

-Ledelsen her er flinke til å sørge for variasjon og rullering, så de som ønsker det, har gode muligheter. Personlig trives jeg godt med skjæring, men driver av og til med forsalting av picknikskinke også. Men det er skjæring jeg liker, sier mannen som legger sin ære i å lage grunnlaget for perfekte ribbestykker og steker til det norske folk.

Hva vil du si er det viktigste i jobben din?

-Det er å utføre jobben på en ansvarsfull måte. Råvarene må være gode - og hygienen likeså. Mattrygghet står i fokus. Dessuten er samarbeid viktig. Et godt sluttresultat krever tett samarbeid. Vi er mange som er gode på hvert vårt felt, og sammen blir vi ekstra gode, sier Stig.