Hopp til innhold

Nye produkter fra Gilde og Prior

Nye produkter fra Gilde og Prior

Praktiske hverdagsprodukter av lam og en helt ny påleggsserie er blant nyhetene som kommer i butikk neste uke.

Gilde Hverdagslam

De fleste forbinder lam med tradisjonsmat og festmat, men tenker ikke på lam som et alternativ i hverdagen.

- Det er synd, for lam kan tilføre både smak og saftighet til hverdagsrettene, sier kommunikasjonsrådgiver i Nortura, Marthine Haugen Petersen.

Med den nye serien, Gilde Hverdagslam, vil Nortura inspirere til å lage hverdagsmat med produkter som lammekjøttdeig, strimlet lam, lammekoteletter, lammeskav og lammelår i skiver.

- Disse produktene er raske å tilberede og på pakningene følger enkle oppskrifter. Lammetaco og lammecurry faller garantert i smak hos hele familien.

Gilde Naturlig god

For de som er opptatt av å spise mat uten e-stoffer, har Nortura utviklet en ny påleggsserie som kun er konservert med planteekstrakter av frukt, bær og grønnsaker. Til å begynne med lanseres to produkter; Gilde Naturlig god kokt skinke og Gilde Naturlig god røkt skinke.

- Skinkene har en ren smak og naturlig konsistens, og opptil 99 prosent rent kjøtt, forteller Petersen.

Gilde grillpølse bacon og løk

Nå kommer Gilde grillpølse med smak av Bacon og løk tilbake i butikkene. Produktet vil selges som «limited edition» frem til mai.

- Denne smaksvarianten ble slått ut under Gildes pølsevalg i 2016, men hadde mange tilhengere som vi håper blir glade for gjensynet.

Prior sprøbakte ostepanetter og nuggets

Nortura relanserer også Prior panetter og nuggets med nytt design og ny resept. Begge produktene er nå glutenfrie.

Kontaktperson