Hopp til innhold

Nortura og NorgesGruppen signerer ny Norferskavtale

Nortura og NorgesGruppen signerer ny Norferskavtale

Nortura og NorgesGruppen har inngått avtale om å forlenge Norfersk-samarbeidet med to år. Avtalen skal sikre en effektiv produksjon av viktige kjøttvarer og vekst gjennom gode nyhetslanseringer. Dette vil gi økt konkurransekraft for butikk og et bedre vareutvalg for forbruker.

Norfersk-anlegget på Hærland i Østfold er heleid av Nortura og har siden 2012 levert pakket kjøtt av storfe, svin og lam eksklusivt til NorgesGruppens kjeder Kiwi, Meny og Spar. Et godt og tett samarbeid i hele verdikjeden har gitt butikkene fulle hyller og en god vekst på produktene.

– Vi har fått til et samarbeid nå som legger grunnlaget for langsiktig vekst for NorgesGruppen og Nortura. Vi har videreutviklet samarbeidet, og vi ser nå for oss en robust og effektiv produksjonsmodell for kundetilpasset produksjon og produktutvikling, sier konsernsjef Arne Kristian Kolberg i Nortura.

– Vi mener Norfersk-samarbeidet skal bidra til at våre butikker får et bredt utvalg på ferske kjøttprodukter av god kvalitet til konkurransedyktige priser, sier konserndirektør Øyvind Andersen i NorgesGruppen.