Hopp til innhold

Norturas BI-program får internasjonal anerkjennelse

Norturas BI-program får internasjonal anerkjennelse

«Utvikling for økt konkurransekraft» hevder seg i ny kåring - neste uke tar et nytt Nortura-kull fatt på studiene.

I løpet av perioden på 3 år har flere Nortura-ansatte gjennomført BI-programmet.

Norturas samarbeidsprogram med BI, «Utvikling for økt konkurransekraft», er kåret til et av de beste samarbeidene mellom næringsliv og akademia i internasjonal kåring.

Ledelse, læring og utvikling

Det er akkrediteringsorganet European Foundation for Management Development som står bak konkurransen der caset med Nortura nå har sikret fjerdeplassen. Programmet betegnes som «et effektivt samarbeid innen ledelse, læring og utvikling.»

Tilbakemeldingene fra de mange Nortura-ansatte som har gjennomført programmet har vært svært positive, og nå skal en ny gjeng i gang med programmet.

«Utvikling for økt konkurransekraft» tar utgangspunkt i reelle utfordringer om å forbli konkurransedyktig i et marked i stadig utvikling. Det strategiske samarbeidet med BI har resultert i et utviklingsinitiativ, der målet er å få deltakere til å operasjonalisere og realisere Norturas bedriftsstrategi.

Viktig investering

Samarbeidet har skapt betydelige verdier for Nortura i form av kompetanseheving og nye prosjekter. Investeringen på rundt 12 millioner over en 3-års periode med BI har gitt en dokumentert verdi på over 300 millioner kroner.

- Vårt tette samarbeid med BI, med fokus på å bygge kompetanse internt på tvers av organisasjonen, er en av de bedre investeringene selskapet har gjort, sier Arne Kristian Kolberg, konsernsjef i Nortura.

BIs bedriftsinterne samarbeid med Forsvarets studiesenter gikk nesten helt til topps i kåringen i kategorien «Ecosystem Development», og ble tildelt «Silver Award».

EFMD representerer et av de største internasjonale nettverkene innen lederutvikling i verden, og er et viktig forum for informasjon, forskning, nettverksbygging og debatt om beste praksis i lederutdanning.